Επιφοιτηση jayce
Σελίδα 1 από 1
Επιφοιτηση jayce
Λοιπον πως σας φαινεται και θελω γνωμη απο πασχαλη που τον ξερει, να παμε ενα κομπ poke με jayce san ad carry. Item build me bloodthister , armor pen ktl. kollaei nomizw sto comp me poke po ixame sto agwna pou kerdisame. kai episiw meta apo BT kai armor pen, klasika HP stack ktl.
stealthgr- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Απ: Επιφοιτηση jayce
Ναι είναι πολύ καλή ιδέα Νίκο! Εγώ λέω να δοκιμάσουμε και kennen ad η Jayce και στο top ένας με ezreal που θα βγάλει warmorgs και το new item την μπλε μπούνια!

Athanatilas- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2013
Θα ήταν πολύ καλός ένας ad carry Jayce. Είναι πολύ καλός με έναν Taric για support ( τουλάχιστον σε τουρνουά που τον έχω δεί ήταν taric-jayce ) αλλα νομίζω και με την sona θα ήταν καλό μιας και εκείνη έχει poke αλλα και με μια leona αμα θες να το παίξεις πολύ επιθετικά και να τους διαλύσεις. Το build του jayce είναι το παρακάτω και είναι το καλύτερο για αυτόν πιστεύω.
Πρώτο item που θα βγάλεις θα είναι το tear για να το κάνεις manamune στο midgame, μετά βγάζεις το brutalizer , bloodthirster, τελειώνεις το black cleaver, μεετα το manamune και μετα ένα warmogs και είναι gg
Πρώτο item που θα βγάλεις θα είναι το tear για να το κάνεις manamune στο midgame, μετά βγάζεις το brutalizer , bloodthirster, τελειώνεις το black cleaver, μεετα το manamune και μετα ένα warmogs και είναι gg
gpasxalis- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2013
nai akribws etsi, exthes to 1o test itan mia xara an kai pezame me noobs
stealthgr- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|